Credincioşii bat sute de kilometri ca să ajungă în Bucureşti, la duhovnicul Ciprian: „Ştie dinainte problemele”

Bat sute de kilometri ca să primească alinare de la Duhovnicul Ciprian. Supranumit şi preotul care citeşte sufletul şi gândul, părintele Ciprian a transformat paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti, în loc de pelerinaj.

14 iun. 2016, 09:43
Credincioşii bat sute de kilometri ca să ajungă în Bucureşti, la duhovnicul Ciprian: „Ştie dinainte problemele”

La poarta lăcaşului de cult unde slujeşte Părintele Ciprian bat suflete zdrobite de durere sau boală, informează România TV. „Înviaza suflete, stie dinainte problemele, necazurile, iti ia durerea si iti dă liniste si bucurie”, spune un credincios. 

Citeşte şi Catedrala Mântuirii Neamului, finalizată în proporţie de 70%

Chiar şi vedetele şi-au descărcat sufletul la părintele Ciprian. „În prima fază m-a bufnit plânsul, nu stiam sa leg doua cuvinte, mi-a zis sa ma linistesc si sa incercam sa discutam. Chiar a avut bunavointa sa ma ia undeva acolo in spate intr-o chilie”, povesteşte cântăreaţa Cristina Spătar. 

Oamenii spun că doar aici s-au vindecat sufleteşte. „Am venit aici cu probleme de sănătate, aveam atacuri de panică şi m-am făcut bine”, povesteşte o femeie. 

„Şase luni l-am căutat, nu a fost de găsit si intr-una dintre duminici am trecut cu masina pe aici, am vazut ca era slujba şi am zis: poate aici il găsesc. Cu ochii atintiti asupra figurii dansului, i-am zis: părinte, vreau neapărat să vorbesc cu dumneavoastră, dar în gând. Acum sunt convinsă ca stia tot ce spuneam eu”, a spus o altă doamnă.

Citeşte şi Catedrala Mântuirii Neamului va fi sfinţită la 1 Decembrie 2018

„Fiecare interpretează după sufletul lui, dar eu caut sa imi fac datoria de preot, de duhovnic, să fiu un călăuzitor de suflete pentru ca aceasta este bucuria şi menirea pentru care Dumnezeu ne-a ales”, a declarat părintele Ciprian.