Crezi că te înşală? Află semnele care îţi demaschează jumătatea

Dacă ştii sa te uiţi, semnele de infidelitate sunt uşor de observat. Dacă partenerul te înşală, în cele mai multe cazuri, este foarte discret(ă), astfel încât să nu fie descoperit(ă) cu uşurinţă.

19 iun. 2017, 20:05
Crezi că te înşală? Află semnele care îţi demaschează jumătatea

Prin urmare el/ea este secretos(oasa) cu buna stiinta in legatura cu anumite lucruri, insa dupa ce inveti la ce sa fii atent(a­) atunci comporamentul vinovatului(ei) va fi usor de descifrat. Bineinteles, nu este vorba despre prinderea in fapt a trisorului(oarei), insa asta se intampla doar uneori. De fapt, descoperirea si recunoasterea unei aventuri sunt mai degraba un proces in care tu incepi sa observi anumite semne si, pe masura ce numarul acestora creste, ajungi la conluzia ca jumatatea ta calca stramb.

Exista semne majore ale infidelitatii dar si semne obisnuite. Primele sunt adevarate „steaguri rosii” si nu ai cum sa te inseli asupra semnificatiei lor. Cele din cea de-a doua grupa sunt mai putin evidente si, de obicei, unul singur nu inseamna mare lucru, insa pe masura ce se strang aproape ca iti sare in ochi faptul ca esti inselat(a).

1. Semn major: O fata rosie

Cand partenerul vine acasa observi ca fata lui(ei) este rosie sau inrosita – acesta poate fi un semn clar a faptului ca te insala. In cazul unui barbat, fata rosie/inrosita poate dezvalui faptul ca a luat Viagra in urma cu cateva ore. Si ce alt motiv in afara unei partide de sex l-ar fi facut sa ia o astfel de pastiluta?

Daca vorbim de o femeie care se intoarce acasa cu fata rosie, acesta poate dezvolui faptul ca fata unui alt barbat i-a atins obrajii. Fetele barbatilor sunt, adesea, aspre cu exceptia cazului in care abia s-au barbierit. Si daca un barbat face sex cu o femeie si presupunem ca actul se petrece fata in fata, atunci este normal ca fata unei femei sa fie putin iritata de la barba de cateva ore a partenerului clandestin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.