Crimă ca-n filmele cu mafioţi. Un om de afaceri, TRANŞAT într-o biserică şi băgat în saci

Sfârşit ca în filmele de groază pentru un afacerist din Oraviţa. Omul a fost ucis, tranşat şi ţinut în frigider, mai multe zile. Oroarea a avut loc într-o localitate din Serbia, chiar la graniţa cu România.

19 feb. 2015, 12:42
Crimă ca-n filmele cu mafioţi. Un om de afaceri, TRANŞAT într-o biserică şi băgat în saci

O crimă desprinsă parcă dintr-un film de groază a şocat Banatul. Un om de afaceri din Oraviţa a fost tranşat într-o biserică şi băgat în saci. Cel mai probabil, bărbatul a fost omorât din gelozie de soţul unei femei cu care victima ar fi avut o relaţie.

Bărbatul era un cunoscut întreprinzător privat care deținea un magazin de mobilă și electrocasnice second hand la Oravița.

De mai bine de 10 ani, Pavel Anka a derulat activități diverse în Oravița. Omul obișnuia să își petreacă mult timp în orașul din Banat, mai ales că afacerile îi mergeau strună. Acesta deținea chiar și un apartament în oraș, deși era originar din Grebenaț.

Bărbatul obișnuia să facă în mod constant drumuri în Serbia de unde își aproviziona magazinele, iar din ultima dată a fost văzut pe data de 9 februarie. Cel mai probabil, aceasta a fost data la care a fost omorât, scrie voceaoravitei.ro.

Suspectul se află acum în arestul Poliţiei.

Citeşte şi: Criminal căutat pentru o execuţie în stil mafiot, pus în LANŢURI de poliţiştii care l-au capturat