Crima care a CUTREMURAT România. Asasinii au fost condamnaţi la închisoare pe VIAŢĂ

Trei bărbaţi care au ucis doi tineri în apropiere de Motru, după care le-au dat foc au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă. Victimele, traficanţi de droguri au fost găsite carbonizate într-o maşină. Criminalii erau în sevraj când au ucis.

23 mart. 2014, 07:12
Crima care a CUTREMURAT România. Asasinii au fost condamnaţi la închisoare pe VIAŢĂ

Cei patru criminali şi-au recunoscut faptele şi au de plătit daune materiale şi morale în valoare de câteva sute de mii de lei.

Vezi şi Maşina tinerilor incendiaţi din Mehedinţi, filmată înainte de crimă VIDEO

Potrivit România TV, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au decis ca inculpaţii să plătească 100.000 de lei  soţiei celui ucis. De asemenea, fetiţa bărbatului va încasa o rentă fixă, în valoare de 6.000 de lei, şi una lunară, de 1.000 de lei, până la împlinirea vârstei de 18 ani. Mama tinerei ucise va fi despăgubită cu 200.000 de lei – daune morale, şi 20.000 de lei – daune materiale.

Trei dintre cei patru criminali au primit pedepse cu închisoarea pe viaţă. Al patrulea, un minor, el va rămâne 15 ani după gratii.

Cei patru tineri au fost implicaţi într-o dublă crimă, în apropiere de Motru, la sfârşitul lunii mai 2013, când un traficant de droguri şi iubita sa au fost găsiţi carbonizaţi într-o maşină pe care asasinii au încercat să o arunce într-un lac.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ în Mehedinţi: Două cadavre CARBONIZATE, găsite într-o maşină făcută scrum

Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au descoperit în autoturismul respectiv două cadavre incendiate aproape complet, ulterior poliţiştii identificând corpurile şi stabilind că este vorba despre o dublă crimă. Ion Ulăreanu, din Filiaşi, în vârstă de 28 de ani, şi prietena sa Gabriela Ileana Dumitrana, de 19 ani, din Turceni, veniseră la Motru după ce cei patru inculpaţi îi chemaseră ca să cumpere de la Ulăreanu droguri în valoare de 2.000 de lei.

Conform declaraţiilor date pe parcursul procesului, Ulăreanu o cunoscuse pe Dumitrana de câteva zile şi o invitase cu el la Motru cu ocazia acestei deplasări, cei patru tineri stabilind locul de întâlnire cu acesta într-o zonă ferită de la periferia oraşului. Cei patru au mărturisit la proces că nu aveau bani pentru droguri şi că erau în sevraj dacă nu consumau în acea seară, motiv pentru care au decis în mod spontan să-i ucidă pe Ulăreanu şi Dumitrana.

Cei patru au menţionat că, ulterior, au decis să scape de cadavre prin aruncarea maşinii într-un lac de pe raza localităţii Meriş, maşina împotmolindu-se însă în mâl, aceştia luând atunci hotărârea de a incendia autoturismul cu tot cu victimele aflate în interior.