Crima care a îngrozit lumea, DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Ucigaşul montase camere video la duşul Florinei

Dezvăluiri incendiare în cazul crimei care a îngrozit Londra. Ucigașul profesoarei de origine română Florina Pastina (36 de ani), din Croydon (sudul Londrei), și-a recunoscut vina în fața judecătorilor de la Old Bailey.

15 mart. 2018, 07:55
Crima care a îngrozit lumea, DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Ucigaşul montase camere video la duşul Florinei

El a ucis-o cu brutalitate, după ce dezvoltase o obsesie pentru aceasta, scrie cugetliber.ro. Mai mult, a spus că a comis crima aflat fiind sub influenţa cocainei şi a vizionării de materiale pornografice extreme.

Citeşte şi Caz de sclavie modernă şocant descoperit de politiştii britanici. 40 de români, supuşi la chinuri îngrozitoare de către alţi 3 români

În vârstă de 34 de ani, Lucian Stinci era atât de obsedat de Florina Pastina, încât instalase camere video inclusiv la duş, în locuinţa pe care o împărţeau în Croydon.

El a atacat-o pe profesoară în timp ce se afla în bucătărie, lovind-o în mod repetat în cap cu ciocanul. Pe corpul victimei s-au mai găsit arsuri despre care s-a stabilit că proveneau de la un ceainic cu apă fierbinte. Bărbatul i-a atacat apoi cu acelaşi ciocan şi pe nepotul şi nepoata victimei, amândoi în vârstă de 25 de ani, care au fost răniţi, dar au reuşit să fugă.

Lucian Stinci a primit 20 de ani de puşcărie. El venise în 2008 în Marea Britanie şi lucra ca supervizor la un hotel. Florina Pastina era profesoară şi venise în Marea Britanie în 2010.