Crimă de o cruzime inimaginabilă, în Hunedoara. Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei cu toporul, apoi i-a dat foc

Scene cutremurătoare s-au derulat sâmbătă într-o familie din satul Sibişel, din judeţul Hunedoara. Un bărbat și-a ucis soția într-un mod barbar, apoi a încercat să se sinucidă.

25 mart. 2017, 16:26
Crimă de o cruzime inimaginabilă, în Hunedoara. Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei cu toporul, apoi i-a dat foc

Un bărbat de 79 de ani, din Sibişel, și-a ucis soția, a dat foc cadavrului, iar apoi a încercat să își pună capăt zilelor. Potrivit unor surse, pensionarul i-ar fi tăiat gâtul cu toporul soției, în timp ce aceasta dormea. Bărbatul se află în stare gravă la spitalul din Deva, unde a fost operat de urgență, după ce s-a înjunghiat, încercând să se sinucidă.

Citeşte şi Crimă şocantă în Hunedoara. O tânără şi-a ucis viitoarea soacră

Cercetările se fac in rem, iar echipa de procurori și polițiști este acum la fața locului. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Femeia, în vârstă de 69 de ani ar fi fost tăiată la gât cu toporul, de soțul ei, în vârstă de 79 de ani, pe fondul unor probleme de natură conjugală. În dimineața acestei zile, în jurul orei 7, agresorul ar fi ieșit afară din casă, plin de funingine și cu un cuțit în mână, agresat de el însuși.

Au intervenit vecinii, pentru că el dăduse foc la casă și ar fi creat chiar și un focar de incendiu langă soția sa decedată, din hârtii, haine. Au reușit să oprească focul. Agresorul ar fi încercat să își curme viața, pentru că s-a tăiat în mai multe locuri: zona abdominală, zona gâtului, în zona capului. El a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar la această oră este în afara oricărui pericol”, a declarat pentru „Glasul Hunedoarei” procurorul Gina Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.