CRIMA de Slatina, povestită chiar de UCIGAŞ. Amănunte tulburătoare despre moartea boxerului Cristi Gălbenuşe

Familia sportivului ucis într-un bar din Slatina cere despăgubiri de 1,3 milioane de euro de la criminal. Cel care i-a luat viaţa lui Cristi Gălbenuşe şi-a recunoscut fapta însă spune că a fost provocat de victima pe care nu a intenţionat să o omoare.

18 nov. 2014, 11:08
CRIMA de Slatina, povestită chiar de UCIGAŞ. Amănunte tulburătoare despre moartea boxerului Cristi Gălbenuşe

Magistraţii Tribunalului Olt au început cercetarea judecătorească în cazul celor trei învinuiţi că l-ar fi omorât pe boxerul Cristian Gălbenuşe în noaptea de 11 spre 12 iulie, pe terasa unui bar din Slatina. Din boxa acuzaţilor, cel care a dat declaraţie în faţa instanţei a fost doar Florian Gulie, cel care este şi acuzat că l-a ucis fostul sportiv.

Acesta şi-a recunoscut încă odată fapta şi a povestit cum s-a întâmplat totul. El susţine că a fost bătut de victimă şi că după aceea l-a înjunghiat pe acesta cu cuţitul. Totodată, a declarat şi faptul că a vrut să-i acorde primul ajutor lui Cristi Gălbenuşe, după ce l-a văzut căzut la pământ, într-o baltă de sânge.

Citeşte şi SFÂŞIETOR! Soţia lui Cristi Gălbenuşe trece printr-un coşmar: Lipsa ta e groaznică! As da orice să te mai văd

M-am uitat la el şi am văzut că respiră şi am crezut că dacă scot cuţitul îi dau viaţă. De frică am luat cuţitul şi am vrut să fug, dar am fost lovit în cap şi am căzut. De obicei, nu port cuţitul la mine. Dar în ziua aceea nu l-am lăsat acasă după ce am venit de la rampa de gunoi, acolo unde lucram împreună cu familia mea. Îmi pare rău de fiul victimei că a rămas fără tată şi de toată familia. Regret. Îmi pare rău ce s-a întâmplat, dar tatăl lui ştie ce făcea el. Ştia tot ce făcea în oraş. Am auzit şi eu mai multe despre el în puşcărie. Îmi pare rău şi de victimă. Dacă mă credeţi aş vrea să îmi iau şi eu viaţa. Sunt de accord ca în întregime să plătesc despăgubirile pretense de părţile civile„, a declarat Gulie la proces, potrivit Gazeta Oltului.

Citeşte şi Primele IMAGINI de la crima din Slatina. Ucigaşul sportivului, fotografiat imediat după atacul sângeros FOTO

În acelaşi dosar, soţia fostului sportiv s-a constituit ca parte civilă şi i-a cerut lui Gulie daune materiale pentru creşterea copilului de şapte luni (rămas acum orfan de tată) în valoare de 1.000 lei lunar până la majorat. De asemenea, Cătălina Elena a cerut şi daune morale în sumă echivalând 400.000 euro, care reprezintă pierderea suferită. De asemenea, aceeaşi sumă de 400.000 euro reprezintă de-acum daunele morale solicitate în cadrul părţii civile cu care s-a constituit copilul victimei în proces. Nu în ultimul rând, tatăl victimei, Vasile Gălbenuşe, s-a constituit şi el ca parte civilă cerând de la inculpat echivalentul sumei de 500.000 euro reprezentând despăgubiri pentru daune morale.

Instanţa a amânat cauza pentru data de 8 decembrie 2014, ora 09.00, pentru a fi audiaţi complicii lui Florian Gulie, ucigaşul fostului boxer Gălbenuşe.

Citeşte şi Incidente la înmormântarea pugilistului înjunghiat. Soţia lui Gălbenuşe, distrusă de durere