CRIMĂ din cauza băuturii. Un vasluian şi-a înjunghiat fratele mai mic VIDEO

Răzbunare sângeroasă la Vaslui. Sătul să tot încaseze bătăi de la fratele său, un bărbat de 40 de ani din Tanacu a răbufnit la un pahar de vin şi l-a înjunghiat. Nu a chemat ambulanţa pentru a-l ajuta, deşi fratele său sângera, mai mult, i-a pus sare pe rană, potrivit România TV. Când şi-a dat seama că l-a ucis, s-a predat singur la poliţie, unde şi-a recunoscut fapta.

26 feb. 2014, 06:31
CRIMĂ din cauza băuturii. Un vasluian şi-a înjunghiat fratele mai mic VIDEO

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a întors acasă cu băutură. Şi-a cinstit fratele, dar mai târziu s-au luat la ceartă. Şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit şi l-a atacat.

S-au luat de la băutură. S-au bătut, iar cel mare i-a băgat cuţitul în inimă fratelui mai mic. Erau destrăbălaţi. Când se îmbătau se băteau unul cu altul încontinuu„, a declarat vecinul fraţilor, Mihai Bujor.

Vezi şi: CRIMĂ DIN GELOZIE: Un bărbat şi-a ucis fosta soţie, apoi s-a spânzurat

După ce şi-a înjunghiat fratele, bărbatul a făcut un gest incredibil. Nu numai că nu a chemat ajutoare, dar i-a pus şi sare pe rană. „A pus mâna pe un cuţit aflat pe masă, aplicându-i fratelui său o singură lovitură în piept. Văzând că îi curge sânge a ales o metodă inedită de a opri sângerarea şi i-a turnat sare pe rană„, a declarat procurorul criminalist Alice Ruja.

Cei doi fraţi locuiau împreună cu mama lor, ţintuită la pat de o boală gravă. Munceau cu ziua prin sat, dar toţi banii se duceau pe băutură, iar scandalurile între ei se ţineau lanţ.

Autorul crimei a fost arestat pentru 30 de zile şi riscă până la 25 de ani de puşcărie.

CITEŞTE ŞI: DESCOPERIRE MACABRĂ la Constanţa. Soţia strangulată şi soţul spânzurat, în casa amantului