O CRIMĂ TRIPLĂ a şocat Constanţa. Ucigaşul abia ieşise din închisoare

Două femei au fost găsite moarte în propria casă, varianta din momentul de faţă fiind al unei crime. În casa situată într-un cartier din municipiul Constanţa a fost găsit şi un al treilea cadavru, şi se presupune că este ucigaşul, care s-ar fi sinucis după comiterea crimelor, informează replicaonline.ro. UPDATE: Bărbatul găsit mort nu era cel pe care polţiştii îl suspectau că a comis crima şi s-a sinucis, ci un văr al acestuia. Suspectul a fost dat în urmărire.

RomaniaTV.net
23 iul. 2014, 17:56
O CRIMĂ TRIPLĂ a şocat Constanţa. Ucigaşul abia ieşise din închisoare

Suspectul este un bărbat eliberat pe data de 14 iulie din penitenciar. Stoica Ştefan Alexandru a avut de ispăşit o pedeapsă pentru comiterea unei tâlhării şi era cunoscut, potrivit vecinilor celor două victime, drept persoană cu probleme psihice şi dependent de droguri.

În prezent poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări. Conform primelor date, casa este plină de sânge, la fel şi cele trei cadavre. Vecinii femeilor ucise spun că ele erau bunica, respectiv mătuşa celui care s-a sinucis. „A venit la bunica lui să ceară bani, probabil că nu a vrut să îi dea şi a omorât-o, la fel şi pe cealaltă”, a spus un locatar al zonei.

Anchetatorii sosiţi la faţa locului au găsit sânge împrăştiat din abundenţă în baie şi bucătărie.