Crimă în Arad, de Crăciun: Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost omorât. Un tânăr i-a tăiat gâtul cu un cuţit

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv, marţi, fiind acuzat că a ucis un bărbat de 47 de ani, în urma unui conflict izbucnit din cauza unei tinere, în localitatea Pecica, din judeţul Arad, în Ajunul Crăciunului.

RomaniaTV.net
25 dec. 2018, 14:36
Crimă în Arad, de Crăciun: Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost omorât. Un tânăr i-a tăiat gâtul cu un cuţit

Potrivit unor surse citate de aradon.ro, totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool și după ce agresorul, un tânăr de 24 de ani, s-a dus „în vizită” la victimă. Tânărul nu s-a dus singur în vizită, ci însoțit de o tânără. Conflictul dintre agresor și victimă ar fi început după ce tânăra ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu victima. Aceasta ar fi început o ceartă cu tânăra și ar fi încercat să o lovească, moment în care tânărul de 24 de ani a sărit pe bărbatul de 47 de ani cu pumnii și picioarele, apoi i-a tăiat gâtul cu un cuţit.

Bărbatul atacat a fost dus de urgenţă la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva. Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. 

După comiterea crimei, tânărul de 24 de ani a fost reţinut, iar marţi judecătorii arădeni au decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.