CRIMĂ în Dâmboviţa: Un cioban a fost omorât de prietenul de pahar

Crimă între ciobani, după o noapte de beţie. S-a întâmplat în Dâmboviţa, unde un bărbat şi-a ucis prietenul cu un topor. Omul spune că acesta l-a atacat şi nu a făcut altceva decât să se apere.

27 ian. 2015, 06:16
CRIMĂ în Dâmboviţa: Un cioban a fost omorât de prietenul de pahar

Mort de beat, agresorul, în vârstă de 46 de ani, spune că, de fapt, el a fost victima. Prietenul său, cu 20 de ani mai în vârstă, l-ar fi atacat şi a vrut doar să se apere. I-a luat toporul din mână şi l-a lovit de mai multe ori în cap, potrivit România TV.

Bărbatul a ieşit apoi în stradă să ceară ajutor. El a ajuns la spital, pentru prietenul său însă, medicii nu au mai putut face nimic. „Victima a ajuns la spital cu traumatism cranian în regiunea fronto-parietală stânga, în urma unei altercaţii. Starea nu este foarte gravă”, a declarat medicul.

Procurorii au deschis un dosar pentru a afla exact cum s-a întâmplat tragedia. Culmea, şi tatăl ciobanului ucigaş a omorât un om, în urmă cu câţiva ani.

CITEŞTE ŞI: Descoperire ÎNFIORĂTOARE făcută de nişte ciobani: Am găsit RĂMĂŞIŢELE MONSTRULUI sugător de sânge CHUPACABRA