CRIMĂ în Galaţi. O femeie a fost ucisă de concubinul ei cu o macetă

O femeie în vârstă de 49 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri date cu o macetă chiar de către concubinul ei, un bărbat de 63 de ani.

19 aug. 2017, 12:23
CRIMĂ în Galaţi. O femeie a fost ucisă de concubinul ei cu o macetă

O femeie de 49 ani din comuna gălățeană Matca a fost ucisă, vineri seara, de concubinul ei, de 63 ani, cu mai multe lovituri date cu o sabie artizanală, potrivit viata-libera.ro.

Vecinii spun că între cei doi izbucneau deseori certuri, mai ales după ce femeia, casnică, consuma alcool. Așa s-a întâmplat și vineri seara, când bărbatul, inginer agronom, și-a pierdut cumpătul, a luat o sabie artizanală cu care tăia lujerii de porumb și i-a aplicat concubinei mai multe lovituri. Țipetele au fost auzite de vecini, care au sunat la 112.

„Din nefericire, medicii de pe ambulanţă nu au putut face nimic în afară de a constata decesul”, a declarat dr. Mihai Polinschi, şeful SAJ Galaţi.

Victima şi agresorul au împreună un copil de şase ani şi, conform spuselor procurorilor, între ei existau conflicte vechi. Bărbatul şi-a recunoscut imediat fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor.

Citeşte şi Scene şocante într-o piaţă de pepeni, mamă şi fiică înjunghiate. Fata a murit la spital