Crimă în Portul Constanţa. Un vietnamez a fost înjunghiat mortal de un coleg de serviciu

Un vietnamez a fost înjunghiat mortal în Portul Constanţa, de un conaţional de-al său, alături de care muncea. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, însă a murit la scurt timp.

03 oct. 2018, 05:27
Crimă în Portul Constanţa. Un vietnamez a fost înjunghiat mortal de un coleg de serviciu

Incidentul s-a pestrecut marţi seara, în jurul orei 22.00, în incinta căminului SLN din Portul Constanța, unde a avut loc un conflict spontan între doi cetățeni din Vietnam, muncitori la o societate de pe platforma portuară. Din primele cercetări ale polițiștilor constănțeni s-a stabilit că unul dintre bărbați l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuțit pe conațional.

La fața locului a ajuns în scurt timp o ambulanță a SAJ Constanța, echipajul medical a găsit un pacient în vârstă de 29 de ani ce prezenta o plagă la nivelul abdomenului, acesta fiind transportat la spital. La scurt timp, acesta a intrat în stop cardio-repirator, luându-se decizia de a fi operat de urgență. Cu tot efortul medicilor, muncitorul vietnamez a decedat.

Agresorul în vârstă de 42 de ani a fost identificat de polițiștii din cadrul Serviciului de Politie Transporturi Maritime care continuă cercetările. In cursul acestei zile ancheta va fi preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța care vor încadra fapta.