Crimă înfiorătoare în Iaşi: Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat în inimă

Seara cu final tragic pentru un tanar de 23 de ani! Iesit cu prietenii la o discoteca din localitatea ieseana Gura Bohotin, tanarul a intrat intr-un conflict spontan cu un al barbat, iar rezultatul acestui conflict avea sa ii aduca moartea.

RomaniaTV.net
17 iun. 2018, 08:13
Crimă înfiorătoare în Iaşi: Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat în inimă

In jurul orei 1 noaptea, un tanar de 24 de ani a intrat intr-un conflict spontan cu inca un barbat in varsta de doar 23 de ani, iar in urma conflictului acesta l-a injunghiat in inima. Lovitura de cutit avea sa ii fie fatala baiatului de 23 de ani. Cu toate ca ambulanta SMURD a venit de urgenta la fata locului, acestia au putut doar sa constate decesul, eforturile medicilor fiind in zadar, scrie bzi.ro.

Politia, criminalistii, dar si mascatii au ajuns de urgenta in locul in care s-a intamplat oribila crima. Mascatii l-au preluat pe barbatul vinovat si l-au plasat in arestul judetului. Criminalistii efectueaza cercetari suplimentare pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea conflictului.

Din primele informatii, se pare ca cei doi tineri se cunosteau, avand o relatie de prietenie. Conflictul ar fi pornit de la faptul ca unul dintre ei i-a imprumutat celuilalt o suma de bani, iar cel din urma nu i-a mai returnat respectiva suma. Cei doi s-au intalnit aseara in clubul din localitatea Gura Bohotin, iar cel mai probabil, pe fondul consumulului ridicat de alcool, criminalul si-a adus aminte de faptul ca prietenul sau trebuie sa ii returneze o suma de bani.