Crimă înfiorătoare în Olt. O tânără a fost ucisă şi aruncată în pădure

O crimă înfiorătoare a avut loc în judeţul Olt. O tânără din Scornicești a fost ucisă cu bestialitate chiar de către iubit, iar bărbatul i-a aruncat apoi trupul neînsuflețit într-o pădure.

13 dec. 2016, 07:07
Crimă înfiorătoare în Olt. O tânără a fost ucisă şi aruncată în pădure

Se pare că totul s-a întâmplat după ce tânăra a vrut să pună punct relaţiei. Bărbatul şi-a ieşit din minţi când a auzit că iubita lui vrea să-l părăsească. După ce a ucis-o cu bestialitate, criminaluli-a trimis familiei fetei imagini cu trupul acesteia.

Imediat poliţia a fost anunţată, iar cadavrul a fost găsit în pădurea de la Optaşi, scrie gazetaoltului.ro.

Bărbatul şi-a explicat fapta printr-un mesaj postat pe facebook.

 „Poate mulţi mă vor condamna, dar cei care mă cunosc, care ştiu cum am fost vor recunoaşte că nu am fost aşa. Nu am vrut decât să fiu fericit, găsisem pe cineva, aş fi făcut totul să fie bine. Nu a fost să fie, orgoliul ei a învins în relaţia noastră. Am făcut şi greşeli, recunosc, dar nu m-a înţeles nimeni, mai Puţin ea. Aveam nevoie de sprijin, moral, dar nu s-a putut. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte”, a postat bărbatul pe pagina de facebook.

Cazul a fost preluat imediat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care au luat măsura de arestarea preventivă a suspectului.

„În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima (fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza loc Scorniceşti sat Bălţaţi jud.Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri. Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi (12.12.2015) procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.” se arată în comunicatul remis de Tribunalul Olt.

Citeşte şi Ultimele ore din viaţa lui Sabin, fiul angajatului SRI din Iaşi găsit mort în casă