Crima ÎNGROZITOARE în Suceava. DETALII ŞOCANTE

Crimă oribilă în judeţul Suceava. O tânără a fost ucisă, dezbrăcată, apoi târâtă până în faţa blocului în care locuia.

21 mai 2014, 13:47
Crima ÎNGROZITOARE în Suceava. DETALII ŞOCANTE

Adriana Andreea R, 24 de ani, se afla în vizită la o mătuşă care locuieşte la un bloc de pe strada Ciprian Porumbescu din Câmpulung Moldovenesc. Pe la ora 21:00, soţul femeii, Vasile Negru, de 39 de ani, merge la locuinţa respectivă, intră forţat şi se năpusteşte asupra femeii. Din cauza geloziei, dar şi din cauză că era sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul şi-a lovit soţia cu pumnii, a înjughiat-o, a dezbrăcat-o după care a târât-o pe trepte, de la etajul doi, până în faţa blocului, unde a abandonat-o.

Tânăra în disperarea sa de a scăpa din mâinile criminalului a ţipat la mătuşa ei pentru a chema poliţia. Când femeia s-a dus până jos, Vasile Negru și-a lovit soția cu un scaun, i-a tăiat gâtul, a înjunghiat-o în piept cu cuţitul, a dezbrăcat-o şi a târât-o la parter ca pe un sac. Conform autorităţilor, tânăra a murit în şoc hemoragic din cauza multiplelor plăgi suferite, numai la nivelul pieptului având 14 răni grave.

Imediat la faţa locului au ajuns Poliţia din municipiu şi un echipaj de la Ambulanţă. Echipajul nu a mai putut face nimic pentru femeie, declarând decesul.

Cei doi au împreună un copil de patru ani, care este în grija bunicilor.

Criminalul, Vasile Negru, din Bârlad, a fost reţinut şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Sursa: ex-press.ro.