Crimă îngrozitoare la Slatina: Ucisă în propria casă de un bărbat concediat de la firma soţului

O crimă îngrozitoare a avut loc la Slatina. O femeie a fost ucisă în propria casă de un bărbat concediat de la firma soţului ei. În casă se afla şi cun copil de şapte ani, pe care ucigaşul l-a închis într-o altă cameră, potrivit România TV. Criminalul a fost prins.

04 apr. 2015, 05:22
Crimă îngrozitoare la Slatina: Ucisă în propria casă de un bărbat concediat de la firma soţului

Furios pentru că a fost concediat, agresorul a decis să o ucidă pe soţia patronului. Era de altfel, un prieten de familie, aşa că femeii nu i s-a părut ciudată vizita bărbatului. L-a primit în casă fără să bănuiască o secundă ce va urma.

Agresorul a luat mai întâi copilul şi l-a închis în dormitor. Apoi, a înjunghiat-o pe femeie şi a fugit.

Copilul a încercat să iasă apoi din cameră, dar nu a reuşit. Disperat că nici mama sa nu mai răspundea, şi-a sunat tatăl. Acesta şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva necurat şi a apelat numărul de urgenţă

Pompierii au escaladat geamul de la dormitor. L-au scos pe copil constient. In apartament a fost gasită mama acestuia, in varsta de 37 de ani, inconstienta cu plagi injunghiate.

Victima lucra ca mediator. Colegii ei sunt îngroziţi de ce s-a întâmplat

După crimă, agresorul a fugit cu maşina victimei. Agresorul, în vârstă de 42 de ani, a fost prins în trafic de poliţişti şi li-a recunoscut deja fapta, urmând să fie dus la audieri.