CRIMĂ între romi, la Râmnicu Vâlcea. O tânără, înjunghiată de soţ VIDEO

O tânără de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiată de mai multe ori de soţul său, chiar sub privirile rudelor. Femeia plecase de acasă de câteva zile, pentru că nu mai putea îndura bătăile crunte. A crezut că aşa scapă, dar bărbatul, furios că a fost părăsit, a ucis-o.

24 feb. 2015, 06:01
CRIMĂ între romi, la Râmnicu Vâlcea. O tânără, înjunghiată de soţ VIDEO

Simona, tânăra de 28 de ani, şi soţul ei, cu 20 de ani mai în vârstă, aveau împreună un copil. Femeia a vrut să înceapă o viaţă nouă, fără bătăi şi ameninţări, aşa că l-a părăsit şi s-a mutat în casa părinţilor, potrivit România TV. În urmă cu câteva zile a fost bătută din nou, în plină stradă, cu pietre.

Luni seară, soţul furios s-a întors, de data aceasta, hotărât să o ucidă. A scos un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori, chiar în faţa rudelor. Fratele tinerei a încercat să o salveze, dar nu a reuşit să o scoată din mâinile criminalului.

Disperaţi, oamenii au sunat după ajutor. Tânăra nu a mai putut fi însă salvată. „A avut loc un conflict spontan între două persoane de etnie romă, soţ şi soţie. Femeia a avut o moarte violentă. A avut mai multe plăgi înjunghiate la nivelul omoplatului şi cervical”, a spus şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, Valerian Piron.

Criminalul a fost prins şi reţinut. El riscă până la 25 de ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI: Crimă şocantă într-un sat din România. Doar în FILMELE DE GROAZĂ vezi atâta cruzime – IMAGINI ŞOCANTE