Crimă la Târgovişte. Femeie găsită moartă în casă, cu o pungă pe cap şi legată la mâini

O femeie în vârstă de 52 de ani, din municipiul Târgovişte, a fost găsită moartă în apartamentul său, cu o pungă pe cap şi legată la mâini. Decesul acesteia, considerat suspect, este cercetat de către procurori şi poliţişti.

RomaniaTV.net
28 feb. 2013, 09:10
Crimă la Târgovişte. Femeie găsită moartă în casă, cu o pungă pe cap şi legată la mâini

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, femeia locuia singură într-un bloc de pe Bulevardul Unirii şi avea o fată studentă în Bucureşti, iar decesul ei a fost anunţat de către sora victimei, care a sunat la 112, speriată că nu reuşeşte să ia legătura cu femeia.

Echipajul de pompieri a spart uşa apartamentului şi a găsit-o pe proprietară în dormitor, legată la mâini şi cu o pungă pe cap.

„Detaşamentul de pompieri Târgovişte a fost solicitat pentru deblocarea unei persoane dintr-un apartament situat pe Bulevardul Unirii, în Târgovişte. S-a intervenit cu scule din dotare pentru deblocarea uşii. S-a pătruns în apartament, unde a fost găsită o persoană de sex feminin, decedată”, a declarat plutonier adjutant Vasile Păunescu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

La faţa locului, au ajuns imediat procurorul şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dâmboviţa, pentru cercetări.

Potrivit vecinilor, femeia era liniştită şi nu avea duşmani, aceştia spunând că vecina lor era şomeră, fiind într-o stare de depresie, după moartea soţului eî, în urmă cu trei ani.

„Nu am auzit nimic, dar când au venit pompierii şi au intrat am văzut că avea o pungă pe cap, aşa am văzut. Era o femeie deosebită, nu avea probleme, adică nu am văzut-o să sufere. Nu avea datorii la asociaţie. Soţul a decedat în urmă cu trei ani, iar fiica sa este studentă la Bucureşti”, a declarat un vecin.

Cele două variante luate în calcul de poliţişti sunt crima şi sinuciderea, în urma necropsiei urmând să fie stabilită cauza morţii.

„Vorbim de un deces survenit în condiţii suspecte, facem cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs decesul părţii vătămate”, a declarat procurorul Dorel Stănescu, de la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga din Târgovişte pentru efectuarea necropsiei, iar procurorul şi poliţiştii continuă cercetările în acest caz care ar putea fi un omor sau o sinucidere atipică.