CRIMĂ METROU. Tatăl fetei care a scăpat cu viaţă: A avut o mână care a tras-o înapoi. Puteam să îmi iau fiica în sacoşă

CRIMĂ METROU. Tatăl victimei de la staţia Costin Georgian care a scăpat cu viaţă ace acuzaţii la adresa poliţiştilor. Omul este încă şocat de cele întâmplate şi spune că doar printr-o minune nu şi-a luat copilul acasă mort.

15 dec. 2017, 08:31
CRIMĂ METROU. Tatăl fetei care a scăpat cu viaţă: A avut o mână care a tras-o înapoi. Puteam să îmi iau fiica în sacoşă

O tânără a fost omorâtă la metrou, la stația Dristor, marți seara de către o femeie, Magdalena Șerban, din Craiova. Agresoarea încercase același lucru cu câteva ore mai devreme, la o altă stație, Costin Georgian. Tatăl tinerei care a reuşit să se salveze în staţia Costin Georgian a vorbit despre nenorocirea de la metrou şi despre intervenţia poliţiştilor.

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR. Ultimele cuvinte ale tinerei ucise la metrou: „A pus mâinile pe bordura aia…” VIDEO ŞOCANT

„Reacția a fost un pic delăsătoare. Eu le-am spus de ce am venit acolo, le-am dat buletinul fetei, au spus că aveau un singur polițist și audia pe cineva. Ne-a întrebat și al doilea polițist ce s-a întâmplat. A zis să aștept. Cred că nu e tratată cu seriozitate chestia asta. Apelul către 112 s-a efectuat la 16:31, când operatoarea mă trimite la Costin Georgian. Victima nu a fost chemată la sediul poliției metroului. Acolo am vorbit cu casiera și ea a vorbit cu poliția și ne-a trimis la Unirii. Am fost, am căutat. La 16:53 am urcat în metrou către stația Unirii. La 17:08 m-am dat jos. La 17:17 ajungem la sediul Poliției la metrou. Sunt camere care se pot verifica. Am anunțat incidentul. De la 17:17 până la 18:50 a fost un timp mort. Am intrat și a trebuit să verificăm pe camere ce s-a întâmplat. Cred că vreo 10 minute a durat. Nu se poate așa ceva! Suntem în 2017 și când am intrat în sediul Poliției zici că eram din 1962! Alexandra nu e prea ok, nu a putut să se odihnească. Șocul a fost când am văzut imaginile împreună, este incredibil, a avut o mână care a tras-o înapoi. Puteam să îmi iau fiica în sacoșă”, este declarația făcută la un post de televiziune de tatăl primei victime de la metrou a criminalei Magdalena Șerban.

Vezi si: Noi detalii halucinante ies la iveală despre criminala de la metrou. Directoarea adăpostului face declaraţii bombă

Marti seara, Bucurestiul a fost ingrozit de o crima cumplita! Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, a impins o tanara de 25 de ani pe sinele de la metroul din statia Dristor, cu o brutalitate de neimaginat! Conform specialistilor, femeia si-ar fi premeditat  crima, fiind constienta ca este imposibil sa scapi de pe liniile de tren. Mai mult, dupa spusele martorilor, in momentul cazaturii, fata agresata a incercat sa se ridice, dar a fost lovita de criminala cu piciorul si lasata acolo sa fie calcata de tren.

Au apărut imagini şi cu momentul în care tânăra de 25 de ani este împinsă pe șine de către femeia de 36 de ani, care a creat panică în București în cursul serii de marți. Imaginile au un puternic impact emoțional. VEZI AICI VIDEO cu fata de 25 de ani aruncată în faţa metroului