Crimă misterioasă în Bucureşti. Un bărbat dispărut luna trecută a fost găsit mort în curtea firmei unde lucra VIDEO

Un bărbat care a dispărut în mod bizar timp de o lună a fost găsit în cele din urmă, mort, chiar în curtea firmei la care lucra. potrivit România TV, el a fost căutat de poliţişti cu câini exact în locul în care avea să fie găsit mort o lună mai târziu. este vorba despre o crimă, care este anchetată de Poliţia Capitalei.

18 sept. 2017, 10:09
Crimă misterioasă în Bucureşti. Un bărbat dispărut luna trecută a fost găsit mort în curtea firmei unde lucra VIDEO

Ilie Alexandru lucra ca paznic şi făcea zilnic naveta din comuna giurgiuveană Ogrezeni la o firmă cu sediul în sectorul 6 al Capitalei. El a intrat în tură pe data de 13 august şi nu s-a mai întors niciodată acasă. Familia a reclamat dispariţia la Poliţie, iar trei zile mai târziu oamenii legii au început căutările în curtea firmei.

Au făcut anchetă la firmă, mi s-a spus că nu s-a găsit nicio urmă, nicio probă…Şi au fost şi cu câinii, un câine de dispariţie şi un câine de cadavru. Şi nu au găsit nimic! Mi-au spus că câinele de cadavru, dacă era mort şi îngropat la 5 metri sub pământ îl găsea. Dar nu a găsit nimic„, a declarat fiica victimei, pentru România TV.

În mod cu totul miraculos, Ilie Alexandru a fost găsit după o lună exact în locul în care el fusese căutat cu câinii. „După o lună de zile, tatăl meu a fost găsit tot în incinta firmei Firos, şăsit decedat. Poliţia mi-a spus că l-a găsit acoperit cu nişte crăci. Pe mine nu m-au chemat la ridicarea cadavrului, la indentificare, aici, m-au trimis direct la IML„, a mai spus fiica acestuia.

În urma autopsiei s-a ajuns la concluzia că bărbatul a fost omorât.