Crimă MONSTRUOASĂ într-o cameră de hotel. I-a MÂNCAT victimei ochii şi faţa cât încă era în viaţă

O crimă înfiorătoare a şocat Marea Britanie. Un bărbat de 34 de ani, recent eliberat din închisoare, a invitat o tânără în camera sa de hotel, unde ceea ce ar fi trebuit să fie o noapte fierbinte s-a transformat într-o scenă demnă de filme de groază.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 09:23

Matthew Williams este numele pe care britanicii nu-l vor uita prea curând, după o crimă abominabilă pe care a comis-o într-o cameră de hotel. Scenariul l-ar face invidios chiar şi pe Thomas Harris, cel care a imaginat personajul Hannibal Lecter, „vedeta” mai multor filme de groază care i-au marcat şi pe pasionaţii genului.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani tocmai ieşise din închisoare, unde ispăşise jumătate dintr-o pedeapsă de cinci ani primită după un atac violent asupra partenerei sale. El a mers într-un bar unde a „agăţat” o tânără de 22 de ani pe care a dus-o apoi în camera în care s-au petrecut evenimentele demne de filme horror.

Crimă în stilul Hannibal Lecter. Un bărbat i-a mâncat porţiuni din creier, plămâni şi inimă logodnicei VIDEO

Urletele scoase de victima lui Williams i-au alertat pe angajaţii hotelului, care au încercat să intre în cameră Pentru că le-a fost imposibil, aceştia au chemat poliţia, care a forţat uşa, iar imaginile pe care le-au văzut i-au îngrozit pe toţi. Bărbatul, poreclit Fifi, mesteca, pur şi simplu, faţa femeii, care era deja pe jumătate mâncată şi care, se pare, nu era încă moartă. Mai mult, ea avea şi ochii scoşi şi se pare că bărbatul i-ar fi mâncat.

(w500) Acesta est
Poliţiştii l-au imobilizat cu ajutorul unei arme cu şocuri electrice şi l-au arestat, dar la scurt timp după aceea bărbatul a murit. Nu este clar încă dacă decesul a fost provocat de şocul electric sau de faptul că monstrul era sub influenţa drogurilor, din câte au povestit martorii.

Şi-a invitat PĂRINŢII la masă, i-a UCIS şi i-a MÂNCAT. Motivul CANIBALULUI este AIURITOR GALERIE FOTO

Oribila crimă s-a petrecut în satul minier Argoed, din South Wales.

„Acest animal a mâncat-o pe fată de vie”, a spus o femeie care locuieşte lângă hotelul în care a avut loc crima, iar o alta l-a comparat cu Hannibal Lecter.

CANIBAL arestat după ce a mâncat inima bărbatului care i-a furat IUBITA: A folosit CUŢIT şi FURCULIŢĂ