CRIMĂ ORIBILĂ în Constanţa. O tânără a fost strangulată de un fost preot, pe care îl cunoscuse pe Facebook

O adolescentă de 15 ani a fost găsită strangulată într-un apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa. Potrivit primelor informaţii, autorul crimei este un fost preot pe care îl cunoscuse pe internet.

11 apr. 2015, 10:22

Fostul preot ajunsese de câteva zile în stațiunea Mamaia, unde a închiriat un apartament în blocul Arlechin. Pe adolescenta de 15 ani, din Năvodari, o cunoscuse pe Facebook. Şi-au dat întâlnire cu ea în apartamentul închiriat. Aici a avut loc şi crima. După ce a ucis-o pe tânără, fostul preot a sunat la număr unic de urgenţă 112 şi şi-a mărturisit fapta, apoi a aruncat telefonul de pe care a sunat. Politiştii au găsit-o pe fată legată de gât cu un cablu.
Criminalul a fost găsit la puţin timp după producerea crimei pe o plajă din staţiunea Mamaia. A fost condus la IPJ Constanța, unde şi-a recunoscut vina. Bărbatul va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Constanța cu propunere de arestare.

Potrivit Neptun Tv, criminalul este Aspru Laurențiu Constantin, din Bistrița Năsăud, are 37 de ani, a slujit la parohia Galații Bistriței, este căsătorit și are doi copii.