Crimă oribilă în Dâmboviţa. Şi-a ucis mama în bătaie, apoi i-a aprins o lumânare

Un bărbat de 56 de ani din Dâmboviţă şi-a bătut cu bestialitate mamă până femeia şi-a dat ultima suflare. Omul i-a aprins apoi o lumânare şi a susţiut că femeia a căzut în curte.

12 ian. 2018, 12:43
Crimă oribilă în Dâmboviţa. Şi-a ucis mama în bătaie, apoi i-a aprins o lumânare

O femeie de 81 de ani din localitatea Decindeni a fost găsită moartă în curte. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că pe corpul femeii existau mai multe leziuni la nivelul capului, feței și membrelor superioare.

Fiul ei le-a spus oamenilor legii că mama sa a suferit un accident, vinerea trecută, în ziua de 05 ianuarie, în timp ce căra lemne, iar miercuri ar fi murit. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița, iar în urma necropsiei, a rezultat că moartea femeii a fost violentă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au stabilit că fiul acesteia ar fi agresat-o în mod repetat, provocându-i decesul.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă.