Crimă oribilă la Botoşani. A fost decapitat de oaspetele său

Crimă oribilă aseară în judeţul Botoşani. Un bărbat de 53 de ani a murit în chinuri groaznice, după ce a fost decapitat chiar de omul pe care l-a primit să locuiască în casa sa.

06 ian. 2017, 11:29
Crimă oribilă la Botoşani. A fost decapitat de oaspetele său

Crima din localitatea Socrujeni a avut loc azi noapte, puţin după miezul nopţii, scrie observator.tv. Bărbatul de 32 de ani şi-a lovit cu cuţitul prietenul după mai multe pahare de alcool. Apoi a ieşit în stradă şi şi-a strigat fapta. Iar cu un calm incredibil, criminalul a şters cuţitul de sânge şi l-a aruncat în grădină. L-a văzut un vecin care a auzit ţipetele criminalului.

Coteste si Crimă înfiorătoare la Iaşi. Un bătrân a fost ucis şi îmbrăcat în haine de femeie

Iar până să vină poliţiştii, bărbatul a luat un spray paralizant şi a stat cu ochii pe individ. Acesta a fost încătuşat şi dus la Postul de Poliţie din comună.

Veniţi la locul grozăviei, medicii de la Ambulanţă au rămas şi ei şocaţi când au văzut ce răni avea victima. Rudele omului sunt împietrite de durere.

Citeste si Dublă crimă în ziua de Crăciun. Un bărbat şi-a ucis fiica şi soţia, apoi a încercat să se sinucidă UPDATE

Victima locuia singură, după ce acum patru ani i-a murit soţia. Omul a vrut să facă o faptă bună şi l-a primit în casă pe bărbatul care avea să-i aducă moartea.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost ridicat de cei de la Medicină Legală, pentru necropsie, iar individul care i-a luat viaţa a fost deja reţinut. El este cercetat pentru omor deosebit de grav.