Crimă oribilă la Frankfurt. Un român şi-a înjunghiat fosta iubită în stradă

Un român de 31 de ani şi-a ucis fosta iubită în plină stradă la Frankfurt, apoi a mers la o cafenea de unde a sunat la poliţie.

05 aug. 2015, 13:25
Crimă oribilă la Frankfurt. Un român şi-a înjunghiat fosta iubită în stradă

Crima s-a petrecut în plină stradă. Acolo, românul de 31 de ani din Drobeta Turnu Severin îşi dăduse întâlnire cu fosta iubită de 50 de ani. Ca de fiecare dată, discuţia dintre cei doi a dus la un adevărat scandal. De această dată, bărbatul a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe femeie.

Sora criminalului a povestit îngrozită detaliile aflate chiar de la fratele ei care a sunat-o imdeiat după ce a comis fapta.

„Fratele meu avea o relatie mai veche cu aceasta doamna, care a mers bine pana intr-un anumit punct. Apoi s-au iscat certuri şi discutii. S-a ajuns chiar să se certe, sa se bata. El nu a vrut sa faca asta, a vrut doar sa-si ceara scuze si sa
o roage sa-l ierte ca avea un dosar care intrase in tribunal”, a povestit sora criminalului.

CITEŞTE ŞI Româncă, ucisă cu sânge rece în Marea Britanie. Iubitul a înjunghiat-o într-un exces de gelozie

Bărbatul a lăsat-o pe femeie într-o baltă de sânge, a abandonat arma crimei şi a fugit de la locul faptei într-o cafenea, de unde a sunat singur la poliţie.

Poliţiştii l-au ridicat pe bărbat chiar din local, fără ca acesta să opună rezistenţă. Înainte de teribilul episod, bărbatul a postat pe Facebook mai multe mesaje care indicau că ar avea probleme. El era stabilit în Germania de mai mulţi ani.