Crimă sângeroasă la Galaţi. Un bărbat şi-a ucis concubina cu mai multe lovituri cu o sabie improvizată

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din comuna gălăţeană Matca a fost arestat preventiv, sâmbătă după-amiază, fiind suspectat că şi-a ucis concubina, cu mai multe lovituri cu o sabie improvizată.

RomaniaTV.net
19 aug. 2017, 17:14
Crimă sângeroasă la Galaţi.  Un bărbat şi-a ucis concubina cu mai multe lovituri cu o sabie improvizată

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Galaţi, Oana Hâncu, a declarat pentru News.ro că bărbatul este suspectat că, vineri seară, a ucis-o pe femeia cu care trăia, în vârstă de 49 de ani, lovind-o de mai multe ori cu o sabie improvizată de tip macetă, pe care probabil o folosea în gospodărie pentru tăiatul ierbii.

Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, inginer agronom la primăria localităţii Matca, a fost reţinut de procurori, iar sâmbătă magistraţii Tribunalului Galaţi au emis mandat pentru 30 de zile pe numele său.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul i-a retezat victimei trei degete de la o mână şi i-a aplicat mai multe lovituri cu sabia în frunte. El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. Din primele cercetări, se pare că între cei doi au existat, de-a lungul timpului, mai multe conflicte din cauză că femeia consuma frecvent alcool. Cei doi au împreună o fetiţă de 6 ani.