Crimă şocantă în Spania. O româncă a fost ucisă de fosta iubită a prietenului său

O tânără de 17 ani din Tulcea a fost ucisă de fosta iubită a prietenului ei, în Spania. Adolescenta a fost înjunghiată cu cruzime și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Părinții acesteia spun că fata ar fi fost amenințată în ultimele luni de cea care a ucis-o.

27 nov. 2018, 06:56
Crimă şocantă în Spania. O româncă a fost ucisă de fosta iubită a prietenului său

Tragedia a avut loc în orașul Alcorcon. Adolescenta în vârstă de 17 ani care locuia cu părinții în Spania, se afla la iubitul ei. La un moment dat, cineva a sunat la ușa locuinței, iar tânăra a răspuns. Atunci, Denisa a fost atacată de fosta iubită a prietenului său și înjunghiată în abdomen, scrie stiridiaspora.ro.

Anchetatorii spun că lovitura a fost atât de puternică, încât tânăra a suferit o plagă tăiată de mai bine de zece centimetri.

Medicii care au ajuns la locul crimei au fost îngroziți de ceea ce au găsit, relatează presa spaniolă, românca fiind practic „eviscerată”. Lucrătorii de pe Ambulanță au transportat-o la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Denisa Maria ar fi fost ucisă de rivala în dragoste, fosta iubită a actualului prieten, aceasta fiind principalul suspect, potrivit presei din Spania, care citează surse judiciare.

Părinții Denisei au declarat poliției că fata ar fi fost amenințată în ultimele luni de fosta iubită a prietenului ei, iar în unele dintre mesaje ar fi fost chiar amenințată cu moartea.

Autoritățile din Alcorcon au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Citeşte şi Maria, românca executată în stil mafiot în Spania, este fostă campioană naţională de juniori la volei FOTO