CRIMĂ ŞOCANTĂ: O femeie UCISĂ a fost găsită într-o valiză de un taximetrist VIDEO

Angajaţii unui hotel de lux au găsit un geamantan în care se afla trupul neînsufleţit al unei femei.

14 aug. 2014, 07:49
CRIMĂ ŞOCANTĂ: O femeie UCISĂ a fost găsită într-o valiză de un taximetrist VIDEO

Cadavrul a fost lăsat în portbagajul unui taxi chiar de fiica acesteia şi iubitul ei. Cei doi au fost reţinuţi de poliţie.

Angajaţii hotelului din staţiunea Bali au fost îngroziţi când au descoperit cadavrul turistei de 62 de ani înghesuit într-o valiză, într-un taxi. Doi tineri au fost cei care au transportat bagajul până la maşină, după care au dispărut. Taximetristul a intrat la bănuieli când a văzut că cei doi nu se mai întorc. Geamantanul era plin de sânge, învelit într-un cearşaf şi prins cu bandă adeviză, potrivit România TV.

Citeşte şi Explicaţia ŞOCANTĂ a adolescentei care şi-a DECAPITAT colega: Am VRUT să OMOR pe CINEVA

Taximetristul a dus apoi geamantanul la secţia de poliţie din staţiune, unde poliţiştii au descoperit trupul femeii de 62 de ani pe jumătate dezbrăcat şi cu mai multe răni la nivelul capului şi al feţei. Medicii legişti spun că femeia a fost lovită cu un obiect contondent şi că s-a luptat cu agresorii săi.

Poliţia indoneziană i-a ridicat repede pe fiica femeii şi pe iubitul acesteia, care se cazaseră la un alt hotel din staţiune. Potrivit autorităţilor, camerele de supraveghere din hotel au surprins o ceartă între bătrână şi iubitul fetei sale cu o seară înainte de cumplita crimă. Amândoi tinerii au fost reţinuţi.