Crima urmată de sinucidere de la Piteşti, noi detalii. Poliţistul care şi-a omorât copilul a lăsat un bilet de adio

Marius Franţescu, poliţistul de 29 de ani care şi-a ucis sâmbătă băieţelul de 3 ani şi 7 luni iar apoi s-a omorât, tocmai divorţase săptămâna aceasta de soţia lui.

03 nov. 2018, 17:50
Crima urmată de sinucidere de la Piteşti, noi detalii. Poliţistul care şi-a omorât copilul a lăsat un bilet de adio

Potrivit aporpiaţilor, Marius Franţescu era gelos şi disperat pentru că soţia sa, pe care o cunoscuse încă de când erau studenţi la Academia de Poliţie, divorţează de el. Tocmai de aceea anchetatorii iau în calcul ipoteza că tânărul ofiţer de la Combaterea Crimei Organizate voia să se răzbune pe mama copilului său, şi ea tot poliţist.

Potrivit unor surse, trupul copilului a fost găsit într-o pungă. Lângă el, poliţistul a lăsat un bilet de adio, care nu a fost însă făcut public de anchetatori. Bărbatul îşi împuşcase fiul cu arma din dotare şi tot cu ea şi-a pus capăt zilelor. Marius Franţescu avea 29 de ani şi lucra de şapte ani în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Argeş.

Citeşte şi Cine este poliţistul care şi-a omorât copilul de trei ani, iar apoi s-a sinucis. Noi detalii FOTO

El a fost coleg de promoţie cu cea care i-a devenit soţie. După absolvire, ea s-a angajat la Biroul de Investigare a Fraudelor financiare. Potrivit unor surse, ofiţerul ar fi devenit extrem de gelos după divorţ. O bănuia pe femeie că ar avea o relaţie cu un coleg de-al lor, ba chiar ar fi ameninţat-o că va omorî copilul.

Femeia, mama băiețelului și fosta soție a bărbatului de 29 de ani, a ajuns la spital, nesuportând șocul aflării despre crima oribilă.