Criminalul în serie care a îngrozit America s-a sinucis

Criminalul în serie care a îngrozit America după ce a ucis un bărbat şi a transmis totul pe Facebook s-a sinucis pentru a nu cădea în mâinile poliţiştilor.

RomaniaTV.net
18 apr. 2017, 17:11
Criminalul în serie care a îngrozit America s-a sinucis

Bărbatul de 37 de ani care a publicat pe contul său de Facebook un filmuleț în care ucidea cu sânge rece un bătrân de 74 de ani în ziua de Paște s-a sinucis, marți, după ce a fost găsit de polițiști în Pennsilvanya.

Steve Stephens a fost reperat de poliția americană în orașul Erie County din Pennsylvania, după ce timp de două zile fusese dat în urmărire generală în SUA.

Întreaga țară s-a mobilizat după ce a fost făcut publică fotografia bărbatului, iar polițiștii au primit peste 400 de apeluri de la persoane care susțineau că l-au văzut pe „criminalul de pe Facebook”, cele mai multe dintre ele dovedindu-se a fi false.

Steve Stephens a postat pe Facebook un filmuleţ cu momentul în care a împuşcat morta un bătrân, iar ulterior a postat o nouă înregistrare în care susţinea că a ucis în total 13 persoane şi că se pregătea să mai omoare una. În timpul filmării, bărbatul a discutat cu o persoană la telefon şi spunea că va continua să ucidă până când va fi prins.