Criminalul vânzătoarei i-a făcut poze MOARTĂ şi i le-a trimis RIVALULUI. Mesaj DIABOLIC

Detalii halucinante despre crima de joi care a zguduit Capitala. Tiberiu Radu şi-a ucis, joi, fosta iubită, Loredana Ivan, vânzătoare într-un magazin, pentru că aceasta nu dorea să se mai împace cu el.

29 apr. 2016, 10:22
Criminalul vânzătoarei i-a făcut poze MOARTĂ şi i le-a trimis RIVALULUI. Mesaj DIABOLIC

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, în magazinul căreia a avut loc, joi dimineaţă,crima, a dat detalii incredibile.

„Nu reuşesc să dau de tatăl ei. Joi, a venit la magazin şi a leşinat. Am chemat Salvarea să-i acorde îngrijiri. După ce i-au făcut calmante, a dispărut, fără să-mi spună nimic. Mama ei este grav bolnavă, la pat, şi eu nu am cum să iau legătura cu ei. Nu ştiu unde locuiesc.

Criminalul din magazin şi-a recunoscut fapta. Cum şi-a motivat acesta teribilul gest

Am cerut poliţiştilor să-mi dea un contact, dar telefonul Loredanei este sigilat, pe el fiind amprentele criminalului, care i-a făcut poze moartă, zăcând într-o baltă de sânge. Gestul lui arată că numai un psihopat ar putea să facă aşa ceva. Nu am putut să dorm când am văzut atâta cruzime.

El a trimis apoi pozele de pe telefonul ei unui fost iubit al Loredanei. I-a scris Acum nu mai este nici a mea, nici a ta! Acel bărbat cu care ea a avut o relaţie acum şase luni este în stare de şoc”, a povestit îndurerată Alina Petre pentru Click.