Crin Antonescu: Am îndoieli că l-aş fi bătut pe Ponta la vot, în locul lui Iohannis

Crin Antonescu recunoaşte că ar fi pierdut în faţa lui Victor Ponta dacă ar fi candidat la alegerile prezidenţiale, în cadrul unui interviu acordat pentru DC News. Mai mult, fostul şef al PNL susţine că Ponta a pierdut pentru că a fost văzut de electorat ca exponent al întregii clase politice şi a decontat inclusiv greşelile lui Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
27 nov. 2014, 14:55
Crin Antonescu: Am îndoieli că l-aş fi bătut pe Ponta la vot, în locul lui Iohannis

„Ce pot să spun, ca să fiu corect, este că am serioase îndoieli că eu, acum, în locul domnul Iohannis, puteam să-l bat pe Ponta. Poate puteam să-l bat, ceea ce domnul Iohannis n-a putut, într-o dezbatere televizată, poate puteam să-l bat în conținutul unei campanii, dar pur și simplu la vot oamenii aveau de ales între doi politicenii și nu cred că acest milion de oameni în plus ar fi venit pentru mine împotriva lui Victor Ponta„, a declarat Crin Antonescu.

Fostul preşedinte al PNL a afirmat că Victor Ponta a plătit atât greşelile de strategie, cât şi pentru faptul că a fost văzut ca exponent al întregii clase politice. „Ponta a decontat nu doar propriile erori, ci ce s-a întâmplat în clasa politică, inclusiv ca un bumerang pentru ce Băsescu a făcut. Toate aceste rele au fost identificate la Ponta, celălalt a fost fără cazier. Ponta a plătit pentru un lanţ de duplicitate. A greşit strategic fundamental încercând să identifice adversarul cu Băsescu„, consideră Antonescu.

Citeşte şi CRIN ANTONESCU merge duminică la vot. De ce s-a răzgândit fostul şef al PNL