Crin Antonescu: Eu sunt dezamăgit de rezultatul acestui referendum

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat la România TV că este dezamăgit de rezultatul referendumului din weekend. Antonescu spune că neprezentarea la vot a fost un semnal de alarmă tras de români.

RomaniaTV.net
08 oct. 2018, 08:36
Crin Antonescu: Eu sunt dezamăgit de rezultatul acestui referendum

„Eu sunt dezamagit de rezultatul acestui referendum pentru că nu pot găsi alta interpretare a electoratului români pentru această temă. PNL nu a avut o poziție oficială în acest sens, a lăsat libertatea fiecărui membru de a vota cum dorește, dar din câte știu, liderii au votat pentru.

Nu cred că este eșecul partidelor, cât e vorba de intenția societății românești de a da un semnal că valori românești precum familia, așa cum era definită ea la referendum, nu mai este importantă”, a declarat Crin Antonescu la România TV.

PNL nu a dus niciodata mase de oameni, a avut mereu electorat informat si exigent, nu cred ca e esecul partidelor. Este ratarea unei ocazii de a da un semnal.

Despre scandalul din PNL

„Eu nu sunt un membru activ in conducerea partidului, nu stiu ce se intampla, dar sunt nedumerit, daca sunt alte probleme intre acesti colegi care au comunicat aseara impotriva conducerii partidului asta e una, nu inteleg de ce nu le rezolva discutand despre ce e vorba. Daca alti colegi considerau ca trebuie boicotat sau sa voteze NU terbuiau sa spuna, cred ca se ascund alte lucruri, este un pretext. Poate ar trebui facuta discutie legata de identitatea PNL, suntem de dreapta si cu valori conservatoare cat si pana unde, sau vrem sa fim de tipul ALDE din PE deschisi catre problematica LGBT ecologista, catre chestiuni de nisa de felul acesta”, a conchis Crin Antonescu.