Crin Antonescu nu mai vrea să audă de lupta pentru Cotroceni: EXCLUD CATEGORIC o candidatură

Crin Antonescu, fost preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi fost prezidenţiabil al liberalilor, înainte de desemnarea lui Klaus Iohannis, a exclus "categoric" posibilitatea de a candida independent la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

18 aug. 2014, 20:40
Crin Antonescu nu mai vrea să audă de lupta pentru Cotroceni: EXCLUD CATEGORIC o candidatură

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat că respectă decizia partidului de a-l desemna pe Klaus Iohannis drept candidat al liberalilor şi exclus „categoric” posibilitatea de a se înscrie ca independent în cursa pentru Cotroceni.

‘Se prea poate ca decizia (PNL – n.r.) de a-l desemna pe Klaus Iohannis candidat al partidului la Preşedinţie să fi fost decizia cea bună. Dacă eu nu mai sunt candidat la Preşedinţie, asta este pentru că respect decizia pe care colegii mei, pe care conducerea PNL a luat-o şi aceasta nu a fost decizia mea. Exclud categoric o candidatură independentă. Nu am niciun fel de interes pentru aşa ceva. Respect decizia partidului (desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidat în alegerile prezidenţiale – n.r.) din care fac parte, în care am lucrat, pe care l-am condus cinci ani. Vreau ca acest lucru să fie foarte clar’, a spus Antonescu, luni seară, la Realitatea Tv.