Crin Antonescu: PNL face aceleaşi greşeli ca PD-ul în timpul preşedinţiei lui Băsescu

Fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu că partidul pe care l-a condus face aceleaşi greşeli pe care le-a făcut şi PD-ul, pe vremea preşedintelui Traian Băsescu.

26 nov. 2015, 17:03
Crin Antonescu: PNL face aceleaşi greşeli ca PD-ul în timpul preşedinţiei lui Băsescu

Pe mine mă susprinde că PNL, care a constatat şi a criticat extrem de intens fenomentul Emil Boc, soarta PD-ului în timpul preşedinţiei lui Traian Băsescu, îl repetă. Am mai spus-o şi s-a dovedit în anii din urmă, că acest lucru nu este bun şi nici sănătos, nici pentru preşedintele ţării şi nici pentru partidul respectiv.

Sub formula de parteneriat se ascunde cedarea prerogativelor şi a identităţii de către partidul prezidenţial. Pentru parteneriat trebuie să fie doi, nu unul care să ordone şi altul să execute„, a spus Crin Antonescu.

Crin Antonescu a criticat partidul pe care l-a condus, spunând că PNL este „acum pe nicăieri”. „Cu parere de rau o spun, PNL, in acest moment, este pe nicaieri. Nici la putere, nici in opozitie, nici in strada, nici in casa pentru ca nu are o identitate, nu are cu adevărat o conducere si nu este niciun afront nici la dl Gorghiu, nici la dl Blaga”, a precizat Antonescu.

„PNL are o criză de conducere, care înseamnă o identitate, un lider care sa fie partener cu presedintele, dar ca sa fii partener trebuie sa existi, ori nu avem aceasta situatie. Dl Ciolos ar fi o varianta dar nu pot sa vorbesc in numele PNL. Ma gandesc ca intotdeauna ceva este mai mult decat nimic”, a adăugat Antonescu.