Cristi Borcea a ajuns din nou în spital. A acuzat DURERI ÎN PIEPT

Cristi Borcea a fost din nou transportat de la Penitenciarul Poarta Albă la spitalul Clinic Judeţean Constanţa, după ce a acuzat dureri puternice în piept.

06 aug. 2014, 08:21
Cristi Borcea a ajuns din nou în spital. A acuzat DURERI ÎN PIEPT

Fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea, condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare, are din nou mari probleme de sănătate. La o zi după ce judecătoarea Cornelia Dăescu, de la Curtea de Apel Bucureşti, a refuzat să judece cererea de anulare a pedepsei înaintată de Borcea, acesta a făcut o criză caridacă şi a ajuns la spital.

Cristi Borcea, care a suferit în trecut o operaţie pe cord, a mai ajuns de două ori la spital de când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă. Acum, supărarea provocată de răspunsul judecătoarei, care a considerat prea complex cazul lui şi s-a abţinut de la un verdict, i-a provocat noi probleme de sănătate.

Situaţie DRAMATICĂ pentru CRISTI BORCEA. Diagnostic TERIBIL al MEDICILOR

După ce judecătoarea Cornelia Dăescu a refuzat să judece cererea de anulare a pedepsei, aceasta va fi înaintă unui alt complet de judecată şi se va stabili un nou termen.

Cristi Borcea se numără printre cei opt oameni de fotbal condamnaţi la închisoare în Dosarul Transferurilor. El are de ispăşit o pedeapsă de şase ani şi patru luni de închisoare.