Cristi Borcea are grave probleme de sănătate. Starea sa s-a înrăutăţit

Necazurile se ţin lanţ pentru Cristi Borcea. Fostul acţionar dinamovist se confruntă cu grave probleme de sănătate în această perioadă. El chiar şi-a trimis analizele la Timişoara, pentru a primi o a doua părere din partea medicilor.

12 ian. 2017, 08:32
Cristi Borcea are grave probleme de sănătate. Starea sa s-a înrăutăţit

Problemele de sănătate ale lui Cristi Borcea s-au acutizat în ultima vreme, iar fostul acţionat al lui Dinamo doreşte să afle şi o a doua părere din partea medicilor, din acest motiv trimiţându-şi analizele spre examinare la Timişoara.

Potrivit spynews.ro, concluzia acestora nu pare să fie una bună, o sursă apropiată dezvăluind că situația cardiacă a lui Borcea este una ”sensibilă”. Mai mult, se pare că el va avea nevoie, în cazul în care tratamentul pe care îl urmează nu se va dovedi destul de eficace, de o nouă intervenție chirurgicală, ceea ce ar însemna că, din nou, Cristi Borcea ar putea fi internat.

Citeşte şi Cristi Borcea se simte RĂU. A lipsit de la audierile în DOSARUL CRAIOVA

În martie 2012, fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Borcea a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arteră coronară blocată. Intervenţia chirurgicală a avut loc atunci cu o săptămână înainte ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în Dosarul Transferurilor.