Cristi Borcea, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ! Ce AVERE avea la Revoluţia din 1989 şi unde a ascuns BANII

Cristi Borcea a declarat că Revoluţia din 1989 l-a prins cu 600.000 de lei, bani pe care îi ţine aascunşi în portiera maşinii sale. În acea perioadă, afaceristul era angajat la un centru de butelii şi câştiga sume impresionante.

10 feb. 2019, 14:51
Cristi Borcea, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ! Ce AVERE avea la Revoluţia din 1989 şi unde a ascuns BANII

Cristi Borcea a mărturisit că făcea mii de lei pe zi din încărcarea buteliilor.

Cristi Borcea primeşte o nouă LOVITURĂ. Abia trimis după gratii, s-a trezit cu un nou DOSAR

„M-a prins Revoluţia cu vreo 600.000 de lei în carcasa de la uşa de la maşină. Dădeam tapiţeria jos şi-acolo-i ascundeam. Nu puteai să-i ţin în casă”, povestea Cristi Borcea într-un interviu acordat revistei „OK!”.

Cristi Borcea, primele cuvinte după ce a aflat SENTINŢA. Ce i-a transmis Valentinei Pelinel înainte să se întoarcă la ÎNCHISOARE

În primele luni ale lui 1990, Cristi Borcea a început să facă bişniţă cu marfă din Turcia: Cei care se întreabă cum mi-am făcut banii, trebuie să ştie că, pe lângă centrul de butelii, care producea foarte mult, am adus şi eu marfă din Turcia. Importam TIR-uri întregi, pentru că la vremea respectivă se vindea oricât, în orice cantităţi. Cam de pe atunci nu am mai dormit o noapte întreagă”.

Gigi Becali, prima reacţie după condamnarea lui Cristi Borcea. Cât va sta finul său după gratii: „Asta e maximum ce-i pot face!”

Cristi Borcea şi-a ascuns toată averea în portiera maşinii sale: „Am închiriat un stand lângă Piaţa Scînteii şi vindeam acolo cafea Nova Brasilia, gume şi ţigări. Pe lângă turcisme, comercializam şi pantofi de la fabrica Ardeleana, pe filiera Cornel Ţălnar, prietenul meu din Alba Iulia”.