Cristi Borcea, MOMENTE TERIBILE în CELULĂ. A chemat de urgenţă ASISTENŢA MEDICALĂ

Cristian Borcea trece prin clipe dificile la Penitenciarul Jilava, unde se află încarcerat. Fostul acționar dinamovist a avut parte de o experiență cât se poate de neplăcută.

08 mart. 2018, 15:42
Cristi Borcea, MOMENTE TERIBILE în CELULĂ. A chemat de urgenţă ASISTENŢA MEDICALĂ

Cristian Borcea a simțit că i se face rău. Imediat a fost chemată asistența medicală de care are parte în penitenciar și, după ce a fost consultat, fostul acţionar al lui Dinamo a aflat ce a pățit. Mai exact, el a avut parte de un salt tensional care, din fericire, a putut fi imediat îndreptat, şi a scăpat de o nouă internare, scrie SpyNews.

Cristi Borcea este supravegheat constant în Penitenciarul Jilava, el fiind cunoscut cu antecedente cardiace și că, de-a lungul perioadei pe care a petrecut-o în închisoare, a fost operat.

Cristi Borcea, AFECTAT DIRECT de o decizie de ultimă oră a conducerii Penitenciarului. Ce se întâmplă la Jilava

În martie 2012, Cristi Borcea a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. El a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arteră coronară blocată. Intervenţia chirurgicală a avut loc atunci cu o săptămână înainte ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în Dosarul Transferurilor.