Cristi Borcea, OPERAT de URGENŢĂ

Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, a fost operat, luni dimineaţă, după ce, duminică seară a fost internat din nou la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

07 iul. 2014, 11:04
Cristi Borcea, OPERAT de URGENŢĂ

Cristi Borcea a fost internat duminică seară la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce acuzat dureri atroce în piept. Borcea fusese transferat la spital şi sâmbătă, dar după analize a fost dus din nou la Penitenciarul Poarta Albă.

Medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa au bănuit iniţial că este vorba despre un preinfarct, iar după mai multe analize au decis să-l opereze pe Cristi Borcea. Acesta a fost supus unei coronarografii, interventie medicala sub anestezie locala care permite vizualizarea directa a arterelor coronare, responsabile de angins sau infarct.

Potrivit medicilor, starea lui Cristi Borcea este stabila, dar ca va trebui sa urmeze un tratament de specialitate, avand in vedere ca are montate mai multe stenturi la inima. Procedura a durat aproximativ o oră, iar Cristi Borcea trebuie sa mai ramana in spital cel putin 12 ore.

După externare, Cristi Borcea va fi transferat pentrun tratament in spitalul Penitenciar Poarta Alba.