Cristi Borcea, transferat de URGENŢĂ de la Jilava la Spitalul Floreasca

Cristi Borcea a fost transportat, marţi, de urgență de la Penitenciarul Jilava la Spitalul Floreasca, din cauza unor probleme la un picior.

29 nov. 2016, 20:44
Cristi Borcea, transferat de URGENŢĂ de la Jilava la Spitalul Floreasca

Cristi Borcea ar urma să fie operat în următoarea perioadă. Borcea urmează să efectueze un control medical amănunțit pentru a vedea de ce natură sunt noile sale probleme.  În ultimii ani, Cristi Borcea a suferit două intervenţii chirurgicale la inimă.

Recent, omul de afaceri a primit o nouă condamnare cu executare, în dosarul în care el și frații Becali au fost găsiți vinovați de mituirea unei judecătoare. 

Cristi Borcea a fost internat de urgenţă, marţi dimineaţă, la Spitalul Penitenciar Jilava. Potrivit unor surse din anturajul omului de afaceri, Cristi Borcea ar fi acuzat, în ultimele zile, unele probleme de sănătate. Acesta ar fi fost afectat atât de ultima condamnare, de 7 ani şi zece luni, pentru mituirea magistratului care a judecat, la Tribunalul Bucureşti, Dosarul Transferurilor, dar şi din cauza unor probleme de natură sentimentală. Acesta s-ar fi plans în repetate rânduri că este stresat şi a vorbit într-una, la telefonul închisorii, cu Valentina Pelinel. Cei doi ar fi avut unele discuţii mai aprinse, după ce Borcea i-ar fi interzis acesteia să mai dea declaraţii presei.