Cristi Borcea, TREI ZILE de PERMISIE. Câte o zi pentru fiecare NEVASTĂ

Cristi Borcea a primit o permisie de trei zile, perioadă în care a avut timp să se bucure de fiecare dintre nevestele lui.

21 iun. 2017, 06:40
Cristi Borcea, TREI ZILE de PERMISIE. Câte o zi pentru fiecare NEVASTĂ

Cristi Borcea a avut în mai prima permisie de când relaţia cu Valentina Pelinel a devenit oficială. Atunci și-au botezat fiul, pe Milan Cristian. Deși părea că viața lui sentimentală s-a liniștit, fostul acționar dinamovist nu a renunțat niciodată la iubirea Alinei Vidican.

Cristi Borcea, viaţă de LUX în PUŞCĂRIE. Schema prin care a avut acces la PRIVILEGII

Pe lista priorităților lui personale, la loc de cinste se află încă și Mihaela Borcea, prima lui nevastă și mama primilor trei copii. Astfel, Borcea a vrut să se asigure că își va folosi permisia integral pentru a petrece timp cu toți copiii legitimi și cele trei neveste, scrie Libertatea.

Cristi Borcea, VEDETĂ şi DUPĂ GRATII. Cum a fost surprins milionarul de gardieni în CELULĂ

Dacă Valentina și Mihaela sunt domiciliate în și lângă Capitală, Alina Vidican a zburat mii de kilometri să-l vadă pe tatăl celor doi copii ai lui în libertate. Mai exact, Alina s-a cantonat în Antalya, în Turcia, cu aproximativ două săptămâni înainte și a așteptat semnalul lui Borcea pentru venirea la București. Alina nu a călătorit singură, ci în compania fiului și a fiicei sale, care au avut deja ocazia să-și vadă tăticul. Întâlnirea s-a produs, potrivit surselor noastre, luni, într-un cunoscut hotel din Capitală.