Cristi Borcea va fi mutat în spitalul Penitenciarului Jilava

Cristi Borcea va fi mutat din arestul central al Poliţiei Capitalei în spitalul Penitenciarului Jilava. Fostul şef al lui Dinamo a dat marţi declaraţii la DNA, în dosarul în care este acuzat că a mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, iar săptămâna trecută a fost internat în spital pentru probleme de inimă.

13 ian. 2016, 10:00
Cristi Borcea va fi mutat în spitalul Penitenciarului Jilava

Transferul lui Cristi Borcea la Penintenciarul Jilava va avea loc cel târziu joi dimineaţa. Potrivit România TV, decizia le aparţine celor de la arestul central al Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi Cristi Borcea, vizitat de fosta soţie în arest. Mihaela Borcea, cu lacrimi în ochi: Nu e deloc bine…

Mutarea vine ca urmare a cererii formulate de Cristi Borcea. Iniţial el a cerut să fie mutat înapoi la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa, însă nu a primit un aviz favorabil, deoarece este implicat în dosarul mituirii judecătoarei Geanina Terceanu.

Citeşte şi Borcea, o nouă lovitură: Pensie alimentară de 20.000 de euro pentru copilul făcut cu o avocată

Astfel, Borcea va fi transferat la spitalul Penitenciarului Jilava, unde se va afla sub supraveghere medicală. Săptămâna trecută, Cristi Borcea a fost internat timp de cinci zile la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din cauza unor probleme cu inima.