Cristi Borcea, viaţă de LUX în PUŞCĂRIE. Schema prin care a avut acces la PRIVILEGII

Un raport relevat de un control la Penitenciarul Poarta Albă arată că fostul şef dinamovist Cristi Borcea îşi făcuse o adevărată "echipă" de deţinuţi care îl ajuta zilnic să încalce rigorile vieţii de după gratii, cu acordul multora dintre responsabilii penitenciarului.

20 iun. 2017, 07:21
Cristi Borcea, viaţă de LUX în PUŞCĂRIE. Schema prin care a avut acces la PRIVILEGII

Cristi Borcea avea program special de convorbiri telefonice. Regulamentul prevede că un deţinut putea să vorbească la telefoanele amplasate în penitenciar 180 de minute zilnic, în intervalul 9:00-22:00. Cristi Borcea vorbea şi în timpul orelor de muncă pe care le presta la Spălătorie „uneori câte 40-70 de minute”, la apelul de seară şi chiar după stingere. Mai ales de la postul telefonic de la Spălătorie, aflat în afara secţiei în care stăteau deţinuţii.

Cristi Borcea, VEDETĂ şi DUPĂ GRATII. Cum a fost surprins milionarul de gardieni în CELULĂ

„Acest lucru era posibil întrucât cheia de la uşa de acces era păstrată de Cristian Borcea (potrivit notelor de informare ale şefilor de tură)”, precizează raportul.

Cristi Borcea conducea, mai arată raportul, o reţea de colegi pentru telefoane, pachete şi bani, avea liber și la cumpărături.