DRAMA IMENSĂ a lui Cristi Borcea. REFUZĂ să mănânce în PUŞCĂRIE

Cristi Borcea, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, traversează momente dificile. Fostul acţionar al lui Dinamo are probleme mari de sănătate şi, în plus, este devastat de condiţiile inumane din închisoare.

09 iul. 2014, 06:04
DRAMA IMENSĂ a lui Cristi Borcea. REFUZĂ să mănânce în PUŞCĂRIE

Cristi Borcea a fost internat de urgenta intr-un spital din Constanta, de doua ori in ultimele zile, avand din nou probleme cardiace. Miron Cozma, fostul lider al minerilor, a dezvaluit pentru WOWbiz.ro amanunte cutremuratoare despre conditiile de detentie ale lui Cristi Borcea.

„Eu va spun ca starea de sanatate a lui Cristi Borcea este foarte precara. Ganditi-va ca el a fost dus de urgenta la spitalul din Constanta si nu la cel al penitenciarului, care se afla chiar acolo.

Un om care are problemele cardiace pe care le are el poate sa aiba mari probleme de sanatate acolo, in conditiile in care el sta intr-o celula foarte mica iar, pe timpul verii, caldura este insuportabila. Ai senzatia ca stai intr-un cazan cu apa fiarta. Daca deschizi geamul se face si mai cald.

Nu mai pun la socoteala mirosurile care vin de la toaleta, din incinta celulei. Este groaznic!

In afara de toate astea trebuie sa mai stiti ca Borcea a si slabit foarte mult. Refuza sa manance! Nici acum nu s-a acomodat cu ideea ca este inchis”, a declarat Miron Cozma.

„Daca situatia va continua, s-ar putea intampla, fereasca Dumnezeu, vreo nenorocire!”, a incheiat Miron Cozma.

Cristi Borcea a fost externat, luni seară, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe (SCJU) Constanţa şi reîncarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

Potrivit reprezentanţilor SCJU, în urma investigaţiilor şi a tratamentului de specialitate acordat, Cristi Borcea fiind diagnosticat cu angină pectorală, medicii au stabilit că acesta poate fi externat.

Duminică, Cristi Borcea a ajuns la spitalul judeţean şi a fost internat la Secţia Cardiologie pentru a i se efectua investigaţii amănunţite după ce, sâmbătă seară, a fost transportat de la Penitenciarul Poarta Albă la Unitatea de Primiri Urgenţe a aceluiaşi spital pentru că a acuzat dureri în zona pieptului, după câteva ore fiind dus la penitenciar.