Cristi Borcea, în pragul DISPERĂRII. Detaliul RUŞINOS care îl scoate din MINŢI în PUŞCĂRIE

Cristi Borcea s-a adaptat cat de cat la viata de detinut, dar nu se poate obisnuicu un singur lucru. Fostul actionar al lui Dinamo a ajuns la disperare din cauza mirosului de picioare, pe care nu il mai suporta, si al igienei precare din penitenciar.

19 aug. 2014, 06:37
Cristi Borcea, în pragul DISPERĂRII. Detaliul RUŞINOS care îl scoate din MINŢI în PUŞCĂRIE

Cristi Borcea a ajuns acum un simplu muritor. Conditiile din penitenciar sunt departe de cele in care traia pana acum cateva luni si il afecteaza mai mult decat ar fi crezut.

„Lui Cristi ii este foarte greu si acum sa se adapteze la viata din puscarie! In general, el este un tip linistit, care nu creaza probleme si isi vede de treaba lui, dar are momente cand nu mai poate! Chiar se plangea ca are probleme de sanatate, pentru ca inima lui este subreda, mai mult,se teme ca se va imbolnavi si de ficat, caci il enerveaza teribil mirosul de picioare murdare! Abia il mai suporta, dar asta este situatia”, a povestit un prieten al lui Cristi Borcea pentru WOWbiz.ro.

Cristi Borcea a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in „Dosarul Transferurilor” si a ispasit pana acum doar cateva luni din pedeapsa.