Cristi Borcea, FURAT de ANGAJAŢI. Poliţiştii i-au prins pe HOŢI

Cristi Borcea a fost furat de angajaţii săi după ce a fost condanmat în "Dosarul Transferurilor". Scăpaţi de sub observaţie, angajaţii uneia dintre firmele lui Borcea s-au gândit să facă şi ei un ban din furtul de combustil.

21 dec. 2014, 16:13
Cristi Borcea, FURAT de ANGAJAŢI. Poliţiştii i-au prins pe HOŢI

Cristi Borcea a fost răzbunat de poliţişti. Aceştia au efectuat percheziţii la firma Transpeco Logistics&Distribution care îi aparţine lui Borcea. rezultatul: nu mai puţin de 12 persoane au fost duse la audieri în urma descinderilor care au avut loc în cinci judeţe, la punctele de lucru unde avea firma fostul acţionar de la Dinamo, dar şi la locuinţele unor angajaţi, scrie Spy News.

Hoţii au fost reţinuţi şi sunt acuzaţi de furt calificat.

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au spus că vânzătorii acuzaţi de furt au declarat că au ajuns să facă acest lucru întrucât erau nemulţumiţi de salariile pe care le primeau, în timp ce patronul lor, Cristi Borcea se bucura de vacanţe exotice. Totuşi, poliţiştii au stabilit că hoţii au furat cea mai mare cantitate de combustibil din ultimul an, mai exact de când Borcea a fost condamnat şi încarcerat în penitenciar!