Cristi Borcea, la MUNCA DE JOS în puşcărie. Ce face MILIARDARUL zi de zi la POARTA ALBĂ

Cristi Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, face tot posibilul să obţină mai multe zile de învoire. Pentru asta, fostul boss de la Dinamo a trecut la munca de jos

18 mart. 2015, 07:32
Cristi Borcea, la MUNCA DE JOS în puşcărie. Ce face MILIARDARUL zi de zi la POARTA ALBĂ

Cristi Borcea lucreaza opt ore la spalatoria penitenciarului, dar si la atelierul de reparatii. Pentru a diminua o parte din pedeapsa, dar si pentru a obtine mai multe privilegii, Borcea incearca sa aiba o conduita impecabila dupa gratii, ba chiar a acceptat sa lase orice orgoliu deoparte si sa treaca la munca de jos. Astfel, au trecut mai bine de cinci luni de cand Borcea lucreaza la spalatoria inchisorii, scrie Cancan.

Citeşte şi: Cristi Borcea, LOVITURĂ TERIBILĂ din partea unei foste AMANTE

Sorteaza haine, le aranjeaza in masina de spalat, iar dupa ce sunt curate, le intinde, iar mai apoi le impacheteaza pentru a fi date inapoi detinutilor. Mai mult, el mai lucreaza si la atelierul de reparatii, cu jumatate de norma.

Citeşte şi: Cum arată CAMERA în care se face SEX în PUŞCĂRIE. Aici şi-a lăsat Borcea nevasta gravidă FOTO

„Isi doreste sa fie alaturi de bebelusul nostru in primele sale zile de viata. Va primi o permisiune de cateva zile si la botez. Chiar daca nu este langa mine, ma sprijina asa cum poate. Il simt mereu alaturi de mine. Pentru el fac tot ceea ce pot, pentru el si pentru copiii nostri. Munceste acolo, da, stie sa faca orice, nu a fost intotdeauna avut si nu se da in laturi de la munca”, a declarat Alina Borcea.

Citeşte şi: Cristi Borcea este ŞEF şi după GRATII. Cum arată CELULA lui de la POARTA ALBĂ