Cristi Borcea, CÂINE până la MOARTE şi dincolo de GRATII. Cum trăieşte meciurile în ÎNCHISOARE

Gigi Becali, a declarat, vineri, că finul său, Cristian Borcea, fost acţionar la Dinamo, este "disperat" după echipa  alb-roşie chiar şi în penitenciar.

23 oct. 2015, 18:15
Cristi Borcea, CÂINE până la MOARTE şi dincolo de GRATII. Cum trăieşte meciurile în ÎNCHISOARE

Cristian Borcea a fost condamnat, pe 4 martie 2014, la şase ani şi patru luni în Dosarul Transferurilor.

„Borcea e disperat cu Dinamo. Vede, ştie… am mai vorbit cu el şi zicea că a mâncat trei kile de carne, că a avut emoţii cu Dinamo. Şi i-am zis să îşi vadă de puşcăria lui, să o lase pe Dinamo. E bine că lui încă îi mai dă drumul. Dar e nevoit să tacă.

Săracu, a făcut botez, se ascundea, îmi zicea: «Naşule, să vezi, am sunat preotul, să nu ştie nimeni, facem la ora trei. Să nu ne vadă, să nu ne filmeze că după aia nu mai îmi dă învoire». Dar lasă omul să facă botez, că puşcăria nu e să dai exemplu, singurul scop al puşcăriei este îndreptarea. O să se schimbe uşor-uşor, nu o să îi mai ţină precum câinii prin puşcării.

Acum se mai dă drumul două-trei zile după ce am ţipat eu şi am urlat. Că ei nu pot să ţină sistemul închis. Sistemul ăsta de ghilotină, de criminali nu poate să ţină la infinit. Pentru că mor părinţii afară de dor şi nu se respectă legea. Şi o dată o să vină un procuror şi o să zică «Abuz în funcţie şi efectuarea serviciului cu rea credinţă». Mentalitate criminală, asta făceau. Păi tu, director, eşti stăpân pe ANP? Ce, eşti criminal, ce, eşti Vişinescu?”, a spus Gigi Becali.